Yatırımcılar İçin Önemli Olan Nedir? Ticaret Çukurunun Cevabı Var

9 Ağustos 2024
Liechtenstein - 9 Ağustos 2024

The Trading Pit, ticaret topluluğunun sesine her zaman değer vermiştir. Yatırımcılardan gelen geri bildirimler, The Trading Pit'teki inovasyonun bel kemiğidir ve onların ihtiyaçlarını gerçekten karşılayan ürünlerin geliştirilmesini sağlar. The Trading Pit, topluluk girdilerini aktif olarak teşvik ederek ürünlerinin en önemli kişiler olan yatırımcılar tarafından şekillendirilmesini sağlar.

Sürekli gelişen ticaret dünyasında, The Trading Pit sadece başka bir destek firması değil; onlar bir hareket. Yeni başlayanlardan gelişmişlere kadar, yolculuklarının her aşamasında yatırımcıları güçlendirmek için tasarlanmış eksiksiz bir ekosistem olan süper bir uygulama yaratmayı öngörüyorlar. Amaçları bir platformdan daha fazlası olmaktır; yatırımcılarının başarısında bir ortak olmayı, onları baştan sona destekleyen araçlar, kaynaklar ve fırsatlar sunmayı arzuluyorlar.
Bu vizyon, yaptıkları her şeyi yönlendiriyor ve bugün, The Trading Pit, dünya çapındaki tüccarların çeşitli ve dinamik ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış CFD'ler ve Vadeli İşlemler için Prime Programlarının lansmanını duyurmaktan heyecan duyuyor.

Bu programlar, dünya çapındaki yatırımcıların ihtiyaçlarını karşılamak için titizlikle hazırlanmış olup, daha fazla esneklik, daha yüksek kârlılık ve daha fazla seçenek sunmakta ve tüm bunlar ticaret topluluklarından gelen doğrudan geri bildirimlerden ilham almaktadır.

Prime CFDs Programı:

Yeni Prime CFDs Programı, yatırımcıları sürücü koltuğuna oturtuyor. Bu programla, yatırımcılar bir kâr hedefine ulaşmaya gerek kalmadan 100 $ üzerindeki kârlarını çekebilirler. Ayrıca, yatırımcılar her 14 günde bir para çekme talebinde bulunarak daha iyi bir finansal planlama sağlayabilirler. Program ayrıca tüm Prime Challenges'larda %80 kâr payı sunarak yatırımcıların kazançlarının daha fazlasını ellerinde tutmalarına olanak tanır. Katılımcılar, CFD Prime 100K Challenge gibi uygun fiyatlı seçeneklerle sadece 569 $ karşılığında 1 Aşamalı ve 2 Aşamalı Zorluklar arasında seçim yapabilirler. Prime Ölçeklendirme Planı, tutarlı yatırımcıları hesap bakiyelerini her çeyrekte %25 artırarak ödüllendirir.

Prime Futures Programı:

Vadeli işlem yatırımcıları için özel olarak tasarlanan Prime Futures Programı, birden fazla işlem günü boyunca elde edilen kâra dayalı bir ödeme yapısı, anında ihlal yerine günlük duraklama ve maksimum düşüşü takip eden bir gün sonu bakiyesi gibi benzersiz özellikler sunar. Program aynı zamanda daha düşük başlangıç maliyetleri ve %80 kâr payı ile rekabetçi bir şekilde fiyatlandırılmıştır ve vadeli işlem ticaretini daha geniş bir tüccar yelpazesi için daha erişilebilir hale getirmektedir.

Anahtar Noktalar:
  • Tüccardan İlham Alan Programlar: The Trading Pit, tüccarlardan gelen doğrudan geri bildirimlere dayanarak yeni Prime CFD'ler ve Vadeli İşlemler Programları başlatır.

• Esneklik ve Kârlılık: Prime CFD'ler esnek para çekme ve %80 kâr payı sunar.

• Vadeli İşlem Yatırımcıları için Uyarlanmıştır: Prime Futures, yatırımcı dostu kurallar ve daha düşük başlangıç maliyetleri sağlar.

• Dinamik Ölçeklendirme: Her iki program da dinamik bir ölçeklendirme planı ve sık ödeme seçenekleri içerir.

"Yatırımcılarımıza olan bağlılığımızı yansıtan Prime Programlarımızı tanıtmaktan heyecan duyuyoruz," diyor The Trading Pit CEO'su Daniela Egli. "Bu programlar, daha fazla seçenek, esneklik ve başarı için fırsatlar sağlayan geri bildirimlerinize dayanmaktadır. Tekliflerimizi yenilemeye ve geliştirmeye devam ederken daha fazla prop firması haberi için bizi izlemeye devam edin."

Yeni  Prime CFDs ve Prime Futures Programlarını keşfedin ve The Trading Pit ile ticaret deneyiminizi artırın!

Ticaret Çukuru Hakkında:

Merkezi Lihtenştayn'da bulunan ve İspanya ile Kıbrıs'ta ofisleri bulunan The Trading Pit, ödüllü modern bir prop ticaret firmasıdır. Firma, yatırımcıların simüle edilmiş ticaret platformlarında becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmakta, bir demo hesabında ticaretlerini geliştirme ve simüle edilmiş kârlarının %80'ine kadarını kazanma fırsatı sunmaktadır. The Trading Pit'in çeşitli alım satım zorlukları, çok çeşitli eğitim araçları ve hizmetleriyle desteklenen alım satım yeteneklerini keşfetmek ve beslemek için tasarlanmıştır.

Prime CFD ve Prime Futures Programlarımız hakkında daha fazla bilgi için Prime CFDs ve Prime Futures. adreslerini ziyaret edin.

Medya İletişim:

[email protected]

The Trading Pit tarafından yayınlanan ve dağıtılan tüm materyaller yalnızca genel bilgi olarak değerlendirilmelidir. The Trading Pit tarafından sağlanan veya burada yer alan bilgiler (a) yatırım tavsiyesi, (b) herhangi bir menkul kıymeti satın almak veya satmak için bir teklif veya talep veya (c) herhangi bir menkul kıymet, şirket veya fonun tavsiyesi, onayı veya sponsorluğu olarak hizmet etmeyi amaçlamamaktadır. The Trading Pit'in web sitelerinde yer alan referanslar, diğer müşterilerin veya müşterilerin deneyimlerini yansıtmayabilir ve gelecekteki performansı veya başarıyı garanti etmez. The Trading Pit'in web sitelerindeki bilgileri kullanmanın riski size aittir. The Trading Pit, ortakları, temsilcileri, acenteleri, çalışanları ve yüklenicileri ile birlikte, bu tür bilgilerin kullanımı veya kötüye kullanımı için herhangi bir sorumluluk veya yükümlülük kabul etmez.

Kaldıraçlı araçların alım satımı önemli riskler taşır ve tüm yatırımcılar için uygun değildir. Yatırımcılar ilk yatırımlarının tamamını veya daha fazlasını kaybedebilir. Yalnızca risk sermayesi - kişinin finansal güvenliğini veya yaşam tarzını etkilemeden kaybedilebilecek para - alım satım için kullanılmalı ve yalnızca yeterli risk sermayesine sahip olanlar alım satım yapmalıdır. Bu belge vadeli işlem, opsiyon veya forex alım satımı için bir talep veya teklif değildir. Geçmiş performans gelecekteki sonuçları öngörmez.

Varsayımsal veya simüle edilmiş performans sonuçlarının doğasında sınırlamalar vardır. Gerçek bir performans kaydının aksine, simüle edilmiş sonuçlar gerçek ticareti yansıtmaz. Ayrıca, bu işlemler gerçekleştirilmediği için, sonuçlar likidite eksikliği gibi belirli piyasa faktörlerinin etkisini eksik veya fazla telafi etmiş olabilir. Simüle ticaret programları da tipik olarak geriye dönük görüş avantajıyla tasarlanır. Herhangi bir hesabın gösterilenlere benzer kâr veya zarar elde edeceğinin garantisi yoktur.